patrimoni funerari.catInventaris i estudis sobre cementiris i tombes

Cementiri municipal d’Alcoi

La Població

Alcoi és una ciutat de prop de 60.000 habitants al nord de la província d’Alacant.

Descripció

Segons la Encuesta de Infraestructuras y Equipamientos Locales (EIEL) de l’any 2015, el municipi d’Alcoi disposa d’un cementiri de 50.847 m2. amb una capacitat total de 21356 enterraments, dels quals estan ocupats 19257, amb un grau de saturació del 90%. Està equipat amb capella ecumènica, dipòsit de cadàvers i tots els serveis.

Aquest recinte també és conegut com el Cementeri de Sant Antoni Abat o com el «Cantallaguet». Aquest cementiri és membres de l’Association of Significant Cemeteries of Europe (ASCE).

Història

Pendent.

Per saber-ne més

Beneyto, E. i Vidal, Ll. Tríptic informatiu. [Blog] Cementeri Municipal d’Alcoi. Disponible a: http://cementerialcoi.blogspot.com.es/2012/09/triptic-informatiu.html [Visitat 23 Agost 2016].

Beneyto Gómez, Elisa i Vidal Pérez, Lluís: “La producció escultòrica funerària de Lorenzo Ridaura”, Revista de Fiestas de Moros y Cristianos de Alcoy. Alcoi; Associació de Sant Jordi, 2012, pp. 168-171.

Beneyto Gómez, Elisa i Vidal Pérez, Lluís (2010): “Panteons oblidats de Lorenzo Ridaura”, en Ciudad de Alcoy, 1 de novembre. Alcoi.

Beneyto Gómez, Elisa i Vidal Pérez, Lluís (2010): “Dos panteons oblidats al Cementeri d’Alcoi”, Ciudad de Alcoy, 25 d’octubre. Alcoi.

Cliqueu al mapa i seleccioneu l’element que voleu consultar.

Print Friendly, PDF & Email